Life coach Amersfoort

Verander jouw levensstijl blijvend met life coach Mirte

In de omgeving van Amersfoort help ik jou graag om jouw levensstijl blijvend te veranderen. Waarschijnlijk heb je zelf wel ideeën van wat je moet doen, maar heb je geen idee hoe je blijvende resultaten kunt boeken. Misschien val je steeds terug in oud gedrag en weet je maar niet hoe je jouw automatische patronen met drugs, drank of (over)eten écht kunt doorbreken. Heel frustrerend.

Als jij verlangt naar een mooier, makkelijker én bevredigender leven, kan ik je helpen. Want als jij jouw levensstijl blijvend veranderd, zal je je beter in je vel gaan voelen; minder zwaarmoedig, futloos, moe en lui; en zal je elke ochtend fris en vol energie de dag beginnen! 

En leef je het échte premium lifeIk help je graag om hier te komen. App het woordje ‘ja’ en ontvang meer informatie.

Voor wie?

Ik werk graag met échte levensgenieters: mensen waarbij het absoluut niet werkt om henzelf regels op te leggen. Alleen in het weekend drinken; één handje chips eten of ijsjes alleen in de vakantie. Waarom zou je jezelf zo beperken, als het leven toch vooral om genieten draait? En natuurlijk maak je je af en toe zorgen om je gezondheid, maar dit helpt je niet om écht te veranderen. Want, het leven is toch te kort om niet te genieten? 

Al jaren spendeer ik mijn leven aan het eindeloos verbeteren van mijn levensstijl. Ik heb inmiddels voor mij dé perfecte relatie met alcohol, sigaretten, geraffineerde suiker, zout en vet gevonden en ik help jou graag bij het vinden van jouw ideale relatie. Want in een ideale relatie met deze dingen voel je je vrij, energiek en licht!

En leef je het échte premium leven.

Wil jij exclusieve wekelijkse inspiratie over hoe je jouw levensstijl blijvend kunt veranderen? Meld je hier aan.

doordominiquefotografie-62-scaled.jpg

First class coaching

Premium Exclusive Private

Mijn persoonlijke life coaching in Amersfoort is van de hoogste kwaliteit, jouw het snelste én makkelijkste naar een mooier, makkelijker en bevredigender leven helpt. Het veranderen van je levensstijl is best een intens proces. Je komt allerlei angsten en overtuigingen in jezelf tegen. 

En ik ken deze als geen ander. En toch heb ik en anderen met mij, ondanks alle uitdagingen, mijn levensstijl keer op keer verbeterd. Ik ben erdoorheen gegaan en met mijn persoonlijk coaching weet ik precies welke stappen jij moet zetten om échte progressie te boeken. Ik denk en voel compleet met je mee. Ik ben er echt voor je. Lees hier meer over mijn life coaching in de omgeving van Amersfoort.

Mijn Coach Stijl

Als coach breng ik graag helderheid in jouw leven. Ik laat je graag zelf ontdekken waarom je de dingen doet die je doet. Waarom drink je te veel? Waarom eet je te veel? En nee, dit is niet alleen omdat je niet weet hoe je anders met moeilijke emoties om moet gaan. Dit is ook omdat jouw lichaam er intens naar hunkert, het is ingesteld op een bepaald niveau van drank, comfort- en junkfood. Dus als je je levensstijl blijvend wilt veranderen, zal je met deze intense hunkering van je lichaam om moeten gaan. 

Je zal je automatische patronen van craving = drank of craving = comfortfood of craving = junkfood moeten gaan doorbreken. En dat is niet makkelijk. Je komt jezelf tegen. En juist in dit proces ben ik er graag voor je. Ik ben je voor gegaan en ik weet precies wat je (van jezelf) tegen kunt komen onderweg. Ik sta volledig voor je klaar hierin. Wil je mijn verhaal lezen of meer over mij persoonlijk weten:

‘Eerder in mijn leven heb ik ooit een jaar een traject met een psycholoog gedaan, dat is echt een lachertje vergeleken met wat ik hier bereik. We zijn nu 4 maanden onderweg en je weet zó de vinger op de zere plek te leggen en dingen in beweging te krijgen. Ik maak geen stappen, ik maak sprongen. En ik weet dat ik het voor een deel ook zelf doe, maar zonder jou zou ik niet staan waar ik nu ben: Ik ben volledig gestopt met drinken; de relatie met mijn vrouw is 10x beter geworden, we praten weer écht met mekaar en intimiteit komt langzaamaan terug; mijn kinderen walsen niet meer zo over me heen als dat ze deden; ik geniet weer van bewegen, zoals ik dat als vroeger ook deed; dingen zijn geen ‘moetjes’ meer, ze gaan meer vanzelf; en mijn business is in een stoomversnelling gekomen. Het is echt wel een heftig proces, maar wel iets wat écht moest gebeuren en net op tijd kwam.’

Daan

Compleet maatwerk in amersfoort

Mijn life coaching in Amersfoort is premium exclusive en private: het is van de allerhoogste kwaliteit én persoonlijk. Je zal jouw eigen premium life gaan creëren: een mooier, makkelijker en bevredigender leven dan dat je nu hebt. Ik werk met het veranderen van je levensstijl: want als jij minder ’troep’ inneemt zal je je steeds energieker, beter en verlichter voelen. En betere (levens)keuzes voor jezelf maken. Vrij!

Alle ruimte voor jou

In mijn coaching heb ik alle tijd en ruimte voor jou: voor wat er in je naar boven komt, wat er in je omgaat en waar je tegenaan loopt, als jij jouw levensstijl gaat veranderen. Ik leer je hoe je met weerstand uit je omgeving kunt omgaan, hoe je jouw wil om iets wel of niet te nemen consequenter kunt krijgen, zodat je er geen last meer van hebt dat je het ene moment bijvoorbeeld ‘compleet wil stoppen met drinken’ en het andere moment toch weer voor de bijl gaat. 

Ik neem alle ruimte om je mijn eigen ontwikkelde methode te leren om je levensstijl (en daarmee je leven) langzaam maar gestaag te veranderen. Je leven zal hierdoor mooier, makkelijker én bevredigender worden!

Minder zorgen

Bij veel mensen komt er op een gegeven moment een fase in hun leven dat ze zich afvragen of ‘dit het is’ of dat ‘als ze zo doorgaan, of het wel goed gaat komen’. Diepe levensvragen.

Veel mensen maken zich zorgen om hun levensstijl. Ze voelen zich onbevredigd in het leven, zijn bang om ziek te worden of hebben last van constante spanning in hun relaties. Omdat ze te veel en vaak drinken bijvoorbeeld. Ik help jou graag échte stappen te zetten en een leven te ervaren met veel minder zorgen. Meer: go with the flow you know!

Samen werken in Amersfoort

Mijn coaching is uniek en anders dan de ‘reguliere’ (GGZ) zorg. Het is vooral diepgaander, persoonlijker én het werkt wél echt :D. Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Per jaar heb ik plek voor 1 á 2 samenwerkingstrajecten. Mijn huidige maandelijke fee staat op dit moment op minimaal 5 cijfers (voor de komma). Mocht mijn visie en premium quality je aanspreken, meld je dan hier aan voor een persoonlijk gesprek en we bekijken jouw situatie samen.

Klaar om aan de slag te gaan?