Life coach Zwolle

Aan de slag in Zwolle met life coach Mirte

Woon je in Zwolle en ben je op zoek naar een life coach? Ik ben er graag voor je. Je weet waarschijnlijk wel zo’n beetje wat je anders wilt doen, maar het lukt je maar niet om dit écht structureel vast te houden en je valt steeds weer terug in automatische patronen. Maar goed nieuws: ook jij kunt deze écht gaan doorbreken.

Hoe dan? Door te werken aan het veranderen van je wil. Want als jij drugs, alcohol of bepaald type eten écht niet meer wilt nemen, neem je het ook echt niet meer. En ga je zo veel vrijer, blijer en energieker door het leven! Wil je meer weten? App het woordje ‘ja’ voor meer informatie.

Voor wie?

Zelf ben ik een écht dikke vette levensgenieter: ik wil alles uit het leven halen wat erin zit en wil het liefst zo veel mogelijk genieten. En dat is wat ik nu eigenlijk pas doe. Sinds ik mijn perfecte relatie met alcohol, comfort- en junkfood heb gevonden. 

Ik voel me lekkerder in mijn vel, ik geniet meer van mijn lichaam en ik ben super energiek! En dit wens ik jou ook. Ik werk graag met je als jij ook een regelrechte levensgenieter bent én je levensstijl wilt veranderen én als het je (na veel pogingen) zelf nog niet is gelukt er ‘doorheen’ te breken. Meld je hier aan voor mijn wekelijkse exclusieve inspiratie over hoe jij jouw levensstijl wel écht blijvend kunt veranderen.

doordominiquefotografie-62-scaled.jpg

Ook voor jou

Premium Exclusive Private

Mijn persoonlijke life coaching in Zwolle is ook voor jou een hele goede zet: ik kijk compleet met je mee wat je tot nu toe heeft gestopt om échte stappen te zetten om jouw levensstijl blijvend te veranderen. Ik werk met het onderzoeken en veranderen van je wil. Want ga maar na: het ene moment wil je bijvoorbeeld ‘nooit meer drinken’ of ‘vandaag even niet snacken’ en het andere moment gebeurt er iets en draait je mening 180 graden en wil je wel. Ik weet precies wat je moet doen om jouw wil consequenter te laten worden, zodat je gewoon niet meer wilt. En het dus ook echt niet meer neemt. En dit is eerste klas leven: je ontzegt jezelf niets, je wilt gewoon niet meer.

Mijn Coach Stijl

Mijn stijl kenmerkt zich door premium kwaliteit en maatwerk: ik duik volledig in jou als persoon en weet de vinger op de zere plek te leggen. En dit doe ik met empathie, want ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om jezelf onder ogen te komen en je gedrag te veranderen. Je bent niet de enige die zichzelf in dit proces tegenkomt. En toch weer voor de bijl gaat of zichzelf op andere manieren ondermijnt en teleurstelt. Dat hoort er allemaal bij, maar toch kan ook jij blijvende stappen zetten. En hiermee een mooier, makkelijker én bevredigender leven krijgen. Ik help je hier graag bij in Zwolle. Wil je meer over mij persoonlijk weten? Of mijn verhaal lezen:

‘Eerder in mijn leven heb ik ooit een jaar een traject met een psycholoog gedaan, dat is echt een lachertje vergeleken met wat ik hier bereik. We zijn nu 4 maanden onderweg en je weet zó de vinger op de zere plek te leggen en dingen in beweging te krijgen. Ik maak geen stappen, ik maak sprongen. En ik weet dat ik het voor een deel ook zelf doe, maar zonder jou zou ik niet staan waar ik nu ben: Ik ben volledig gestopt met drinken; de relatie met mijn vrouw is 10x beter geworden, we praten weer écht met mekaar en intimiteit komt langzaamaan terug; mijn kinderen walsen niet meer zo over me heen als dat ze deden; ik geniet weer van bewegen, zoals ik dat als vroeger ook deed; dingen zijn geen ‘moetjes’ meer, ze gaan meer vanzelf; en mijn business is in een stoomversnelling gekomen. Het is echt wel een heftig proces, maar wel iets wat écht moest gebeuren en net op tijd kwam.’

Daan

jouw persoonlijke gesprek met mij

Wil je eens sparren over jouw leven? En jouw levensstijl? Over de zorgen die je je maakt over je ambities, je relaties of lange termijn gezondheid? En over waarom het je tot nu toe nog niet gelukt is om je levensstijl blijvend te veranderen? Ik heb voor jou de optie beschikbaar om een gratis persoonlijk gesprek met mij te hebben. Ik vertel je dan ook graag wat ik voor je kan betekenen om jouw leven wel blijvend mooier, makkelijker én bevredigender te maken.

in jouw omgeving: zwolle

Super goed nieuws! Ik ben actief in jouw omgeving. Dus ik kan je zeker (persoonlijk helpen) om jouw eigen premium life te gaan creeren. Hoe mooi zou het zijn als jij elke ochtend fris, energiek en met zin in de dag opstaat? Als jij je een liefdevol en ‘goed’ persoon voelt. En als je goed weet wat je in het leven wilt?

Ik gun jou jouw eigen échte premium life: een leven waarin je je vrijer, relaxter en meer bevredigd voelt, dan dat je nu doet. En dit is ook voor jou zeker mogelijk! Ik help je hier graag bij in Zwolle.

Hoe ik te werk ga

Samen kijken we in een persoonlijk gesprek of wij inhoudelijk en persoonlijk een klik hebben. Ik kijk of ik denk dat ik mijn waarde en kwaliteit bij jou kwijt kan, omdat premium coaching gewoon niet voor iedereen is. En jij kijkt of je voelt dat ik je zou kunnen helpen.

Als we beide zin voelen om samen te werken, bespreken we de praktische dingen (contactmomenten, termijn van samenwerken, locatie) en zakelijke dingen (mij all-inclusive maandelijkse fee). En dan gaan we lekker aan de slag!

een mooier, makkelijker en bevredigender leven

Voor specifieke informatie over mijn life-coaching in Zwolle, nodig ik je uit om persoonlijk contact op te nemen. Zo kunnen we samen jouw behoeften bespreken en bekijken hoe ik je het beste kan ondersteunen.

Wat je vraag ook is, waar je ook mee zit, ik help je heel graag verder. Meld je hieronder aan en ik neem contact met je op.

Klaar om aan de slag te gaan?